Cégismertető

Szilárd alapokon

 
 
Mindazok, akik társaságunknak készpénzkezelési megoldásokra adnak megbízást, bizalmat tanúsítanak irántunk - a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a bizalmat szilárd alapokra helyezzük.
 
Ehhez a bizalomépítéshez három alappillért állítottunk fel.
 
 

A bizalom első pillére:

 
1. Kizárólag minőségi, megbízható termékeket forgalmazunk.
 
Az 1997-ben alakult SCH-ps Kft. 2002-től a bankjegyfeldolgozás területén világelső, német Giesecke & Devrient cég minőségi berendezéseinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. E bankjegyvizsgáló, bankjegyszámoló gépek kimagasló biztonságot nyújtanak mindazoknak a vállalkozásoknak - üzleteknek, bankoknak, kaszinóknak stb. -, amelyek jelentős mennyiségű készpénzt forgatnak tevékenységük során.
 
2002-ben kezdtük el az ugyancsak világmárkának számító Aerocom csőposta-berendezések tervezését és kivitelezését Magyarországon. 2009-től minden képviseleti jogot cégünk kapott meg. Ez a minőségi eszköz kiváló kiegészítője lehet a készpénzkezelési rendszernek, de mindenfajta egyéb irodai dokumentum kézbesítésére is alkalmas.
 
2009. márciusától a német NGZ érmefeldolgozó rendszerek képviseleti joga is az SCH-ps Kft. kezébe került, nem csak Magyarországon hanem Szlovákiában, Ukrajnában és Romániában is.
 
Az SQS pénzszállító táskák palettájával is bővült cégünk termékköre 2009 márciusától.
 
Qlearair Skandinávia dohányzókabin termékünk bevezetése 2014 szeptemberében kezdődött meg, amivel a passzív dohányzás vissza szorításában szeretnénk jelentős eredményeket elérni.
 
Termékeinkről további, részletesebb információt a Termékeink menüpontnál talál.
 
 

A bizalom második pillére:

 
2. A termékeladást magas szintű, hosszú távú szolgáltatással kísérjük.
 
Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek ne csupán termékeket adjunk el, hanem feladataikhoz hatékony megoldást találjunk. E megoldásnak csupán egyik eleme a minőségi termék, a másik a hosszú távú és teljes körű szervizszolgáltatás.
 
Magas képzettséggel rendelkező, nagy tapasztalatú szervizmérnökünk és -technikusaink gondoskodnak a berendezések üzembe helyezéséről, karbantartásáról, javításáról. Ehhez a gyártóktól - a Giesecke & Devrient cégtől és az Aerocomtól egyaránt - folyamatos, közvetlen támogatást kapunk.
 
Ebben a termékkörben Magyarországon egyedülálló módon országos szervizhálózat is ügyfeleink rendelkezésére áll. Hálózatunk akár a nap 24 órájában elérhető az ország bármely vidékén.
 
Szakembereinkről és elérhetőségükről további információ a Kapcsolat menüpont alatt található.
 
 

A bizalom harmadik pillére:

 
3. Személyesen is elkötelezettek vagyunk a tisztességes üzleti magatartás és a hagyományos emberi értékek iránt.
 
Komolyan vesszük az intelmet, amit Széchényi Ferenc írt István fiának: „A pénz nem a tied, csupán nálad van elhelyezve. És nem a te tulajdonod, mert nem azzal lépsz az ítélőszék elé, hanem csupán az elszámolás kötelezettségével."
 
Értékrendünkből nemcsak az következik, hogy szerződéses kötelezettségeinknek legjobb lelkiismerettel igyekszünk eleget tenni, hanem az is, hogy társaságunk nyereségéből és időnkből mindig fordítunk önzetlen célokra is.
 
Társadalmi és karitatív tevékenységeinkről a Felelősség menüpontnál olvashat bővebben.